Dvodnevni seminar posvećen zagrijavanju akupunkturnih točaka primjenom ontake stabljike bambusa bit će održan u Rijeci, točno mjesto bit će poznato naknadno, tijekom subote i nedjelje, 2. i 3. prosinca, u organizaciji Shiatsu škole Hrvatska.
Oni koje zanima akupunktura, koji rade tretmane, čak i ako nemaju nikakvih dosadašnjih iskustava s japanskom moksibustijom, imat će priliku o primjeni mokse temeljem frekvencije meridijana učiti od vrhunskih majstora, akupunkturista Mariana Fixlera i Orana Kivityja, osnivača britanskog ogranka društva Toyohari.
Tehnika moksibustije koja se primjenjuje uz pomoć ontake bambusove stabljike bazira se na teoriji frekvencije meridijana dr. Manake, a tretman je osmislio upravo Oran Kivity.
Zagrijana stabljika bambusa prinosi se koži pri čemu se vodi računa o o frekvenciji meridijana na kojem se radi.
Cijena seminara je 2000 kuna za uplate do 23. studenoga, nakon čega će biti potrebno za edukaciju izdvojiti 2500 kuna. Akontacija iznosi 700 kuna, te je obvezna uz prijavu za sudjelovanje mailom na info@shiatsu.hr ili pozivom na broj telefona na 091/14-04-081 i 075/69-69-99.
Bit će osiguran prijevod s engleskog na hrvatski jezik, a po završetku seminara sudionici dobivaju certifikat o završenom tečaju.
Sudionici seminara upoznat će se s radom dr. Manake i njegovim idejama, japanskom akupunkturom, frekvencijama meridijana, kako se priprema i koristi ontake bambusova stabljika, holografskom razmišljanju, konceptu dr. Tana o zrcaljenju i doživljaju tijela, oktaedarskom modelu, parovima meridijana i jednostavnom Ontakeovom matriksu.
Oran Kivity pokretač je projekta Sayoshi za koje kaže da je sasvim očekivano da neke potiče, dok u drugima budi sumnju i otpor.
Onima koji još nisu sigurni u važnost Sayoshija Oran ispriča vic:
koliko je akupunkturista potrebno za promijeniti žarulju?
Deset.
Jedan da ju zamijeni i njih devet koji će tvrditi da bi oni svojom tehnikom to učinili bolje.
Sayoshi je, dakle, žarulja koja osvjetljava japansku akupunkturu kako bi ju svijet mogao vidjeti, primijetiti i početi koristiti.
error: Sadržaj je zaštićen !!

Saznajte novosti na vrijeme.

Pridružite se našoj mailing listi kako biste primali najnovije vijesti.

Shiatsu Raspored seminara

Uspješno ste se prijavili!

Pin It on Pinterest

Share This